Praktisk Info

Når vi indtager jeres køkken, har vi brug for et par småting, så aftenen kan forløbe helt perfekt.

*

Vi har brug for


2 hylder i køleskabet


1 skuffe i fryseren


4 blus og en varmluftsovn


En del bordplads til anretning. Det kan næsten altid lade sig gøre at finde pladsen, selv i de mindste køkkener.


 

*

Vi medbringer

Alle tallerkener til maden.

Gryder, potter, pander osv.

Tjener:
Vi anbefaler altid en tjener for den fulde oplevelses skyld. Så skal I nemlig ikke tænke på andet end at hygge om jeres gæster.
I skal forvente selv at tage af bordet mellem retterne og servere maden, hvis ikke I tilvælger en tjener.

* Tjenere faktureres 295 DKK pr. tjener pr. påbegyndt time.

Opdækning:
Kan efter ønske lejes gennem Uformel. Det betyder, at vi også medbringer bestik, servietter, vand- og vinglas.

Vores personale ankommer ca. 1 time før jeres gæster og kører igen, når sidste ret er serveret og køkkenet er gjort rent.

Kørselgebyr: 450 DKK for København og Sjælland, resten af landet aftales individuelt.