Frie rammer - Ingen fine fornemmelser

Uformel 

I 2014 slog Uformel dørene op – i den snuskede ende af Studiestræde. Der var ikke mange andre restauranter i den ende af gaden, og lokalerne havde endda tidligere huset den legendariske stribklub Wonder Bar. Der var langt fra de trygge rammer på formel B.

Kommer der virkelig gæster helt herned, tænkte holdet bekymret. Som søsterrestaurant til formel B var der meget på spil. Men gæsterne kom. Og nogle gik forgæves, de håbede vist på at finde Wonder Bar på adressen. Efter seks år har Uformel etableret sig som en af de klassiske spillere på den københavnske restaurantscene. Alt sammen med øje for prisen på både menu og vine, hvor alle kan være med.

Uformel drives i samarbejde med Rune Jochumsen og Kristian Arpe-Møller, som står bag formel B.

 

Martin Iuel-Brockdorff Bek

Sommelier og restaurantchef.

Martin har en klassisk baggrund fra Le Sommelier og Krogs Fiskerestaurant og var med helt fra starten, da Rune og Kristian overtog formel B for 20 år siden. Han er af Danske Madanmeldere tildelt årets udskænkning 2 gange. Hos Uformel kaster han især sin kærlighed på de saftige vine fra klassiske områder som Bourgogne, Piemonte og det nordlige Rhone.

Frederik Alexander Rudkjøbing

Køkkenchef

Som tidligere souschef på formel B var det Frederiks opgave at videreformidle formel B’s klassiske univers i en mere, ja, uformel tone. Efter 9 år bag roret har Frederik formået at skabe et køkken, hvor både klassikere og mere udfordrende retter er en del af en menu i konstant udvikling.

Inden Frederik blev en del af formel B’s restaurantfamilie, var han stagiere på Attica i Australien og In de Wulf i Belgien. Frederik var desuden assistent for Rasmus Kofoed fra 2009 til 2011, da Rasmus vandt Bocuse d’Or.