NYTÅR – MAD UD AF HUSET

Nytårsaften laver vi en 4 rettersmenu som kan afhentes på restauranten mellem kl. 10-14 d. 31. december 2018.

Book din nytårsmenu her: Bestil Nytår 2018 take away

Menuen består af følgende:

  • Ceviche af torsk med chili, ingefær og friskostcrème
  • Tatar af dansk kalv rørt med tomat, sort peber og kiks af modnet ost
  • Oksemørbrad med Pommes Anna, morkelcrèmesauce og salat med syltede artiskokker
  • Tærte med mørke bær og Valrhonachokolade

Pris per person kr. 450,- 

Tilvalg:

  • Osteservering: Brie de Meaux med sort vintertrøffel og ristet rugbrød

Pris per person kr. 80,-

  • Surdejsbrød og saltet smør fra Aabybro mejeri

Pris per person kr. 20,- 

Vin, 3 flasker vin:

  • Cava fra Mas Candi i Penedes, Spanien.
  • Hvid Masieri fra Angiolino Maule i Veneto, Italien
  • Rød Petit Jo fra La Roche Buissière i Rhône, Frankring

Pris per vinpakke: kr 400.-

NB: Menuen bliver leveret med en folder, hvor de sidste detaljer bliver beskrevet, samt anretningstips og billeder. Menuen kan både portionsanrettes eller serveres “family style”