Uformel Havefest

Lad os hjælpe jer med at fejre livets store begivenheder og mærkedage i jeres egen have. Uanset om I skal fejre rund fødselsdag, bryllupsdag, konfirmationsfest, studenterfest, firmafest eller gensynet med venner og familie, leverer vi den gastronomiske oplevelse, som dine gæster vil tale om i årevis. Nyd det gode værtskab – og overlad mad, vin og drikkevarer til os.

***

En Uformel havefest er perfekt til den uformelle og familiære oplevelse, med mad tilberedt på grill af vores dygtige kokke, serveret “family style” på store fade til dine gæster. Velkomstbobler og vin serveres i store champagnebowler til høflig selvbetjening.

***

Praktiske Informationer

Vores trænede køkken- & tjenerhold kommer en time før dine gæster og gør klar til din havefest. Vi medbringer alt fra mad, drikkevarer, grill, kølebokse, serveringsfade, anretterbord, køkkenknive, serveringsfade, pavillion/parasol til kokkene og det gode humør.

***

Du skal blot sørge for: Glas, kaffekopper og service til dine gæster, borde og stole, ikke-alkoholiske drikkevarer samt evt. bordpynt og duge, telt/pavillion til selskabet, havefakler, musik og stemning – samt selvfølgelig gæsterne.

***

Vælg din havefest

Nedenfor kan du se de to forskellige menuer (Havefest & Havefest Premium), som du kan vælge afhængig af ambition og pengepung.

***

Havefest

Surdejsboller med saltet smør

Ceviche af helleflynder, glaskål & peberrod

Røget færøsk laks med dild mayo og karse

Salat med sæsonens grønt

Grillet hjertesalat med syltede artiskokker

Unghane med nye kartofler & vesterhavsost

Stegt oksefilet med nye danske løg og peber sauce.

Sauce verde dressing

*

Hindbærsorbet med bitter kakao og hvid chokolade

***

Pris pr. pers. 595 DKK inkl. kok

Havefest Premium

Surdejsboller med saltet smør

Gillardeau Østers med citron og vinaigrette

Grillet brød med sardiner og olivenolie

Sprød tærte med tørret lomo og ansjos.

Syltede oliven fra Frankrig

Ceviche af helleflynder, glaskål & peberrod

Tatar med peber og tomat

Grillet dansk jomfruhummer med persille & hvidløg

Grillede norske kammuslinger & kål.

Grillet Iberico gris med stegt salat og fermenteret hvidløg

Sauce verde og aioli dressing

*

To små desserter

***

Pris pr. pers. 1250 DKK inkl. kok 

Hvad koster en havefest?

Nedenfor har vi gjort det let for dig at udregne prisen på din kommende havefest og få et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

Vælg Dato

Forrige
Næste

Gæster

Vælg Menu

Vælg Tilkøb

Snacks

2-3 udvalgte snacks, der skyder jeres middag i gang – f.eks. toast med kalvebrisler, sesamchips med Karl-Johan creme og tærte med citroncreme og fjordrejer.

Natmad

Natmad er f.eks. Restaurant Uformels Gazpacho med hjemmebagt brød, som er en skøn kold tomatsuppe vi stiller klar, så du nemt kan servere det for gæsterne.

Ostebord

Uformels udvalgte oste med sødt og sprødt, serveret med Uformels hjemmebagte brød.

Vinmenu

Uformels vinmenu inkluderer både velkomstbobler, rosé, hvidvin og rødvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster. Vinene præsenteres isafkølet i champagnebowler/kar til høflig selvbetjening. Vi genopfylder bowlerne med vinflasker i løbet af aftenen efter behov.

Vinmenu+

Uformels eksklusive vinmenu inkluderer både velkomstbobler, rosé, hvidvin og rødvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster. Vinene præsenteres isafkølet i champagnebowler/kar til høflig selvbetjening. Vi genopfylder bowlerne med vinflasker i løbet af aftenen efter behov.

Cocktailbar - Bland selv

Uformels Cocktailbar er et must-have til enhver fest. Vi stiller alle ingredienser frem til jeres cocktailbar og vedlægger instruktioner til de 3 udvalgte cocktails, så I selv kan mixe jeres drinks. De tre cocktails kan f.eks. være Passion Pitcher (hvid rom, passionsfrugt, lime), Paloma (tequila, lime, pink grape) og Espresso Martini (kaffe, vodka, kaffelikør).

Tjenere

Tjenere

For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

Medmindre andet er aftalt slutter tjenernes arbejde når kokkene er færdige i køkkenet og kaffen er serveret.

Efter kl. 00.00 påregnes ekstra tillæg pr. tjener på 499,- pr. påbegyndt time.

Dine oplysninger

Vælg Dato
Gæster
Pris Alle priser er inkl. moms
Min. beløb
Min. beløb ikke opnået
Vis forespørgsel Pris:

Galleri